Levytyökeskusoperaattori

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 30.6.2022

Etsimme asiakkaallemme levytyökeskusoperaattoria.

Työnkuvaus:

Olet osana yritystä, joka valmistaa omia tuotteita levytyökeskuksella. Käytössäsi on nykyaikainen konekanta ja työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä levytyökeskuksen käyttökokemusta. Hyvä ymmärrys lävistystyökaluista ja kuvan lukutaito on tärkeää. Jos omaat työtä pelkäämättömän asenteen ja viihdyt myös ajoittain kiireisessä työympäristössä, voit olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme mahdollisuutta työskennellellä laajan tuotevalikoiman parissa sekä energisessä työporukassa. Valittu henkilö saa hyvän perehdytyksen sekä osaavien ammattilaisten tuen päivittäiseen tekemiseen. Asiantunteva HR-tiimimme työskentelee työsuhteesi tukena koko työsuhteesi ajan.

Hakuprosessi:

Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille. Laita hakemuksesi kotisivujemme kautta, jossa kerrot osaamisestasi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi

0406886545

Asiasanat: Levytyökeskus, metalliala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.