Levyseppähitsaaja Ulvilan Konepajalle

Kokoaikainen

Pori, Ulvila

Haku päättyy 26.3.2023

Haemme Ulvilan Konepajalle ammattitaitoista levyseppähitsaajaa Ulvilaan.

Ulvilan Konepaja Oy on vuonna 1952 perustettu perheyritys. Ulvilan Konepaja on perinteinen, keskiraskaaseen konepajateollisuuteen keskittynyt alihankintayritys. Heidän monipuolisiin palveluihin kuuluvat hitsaus, koneistus, koneiden osien valmistus sekä koneiden ja laitteiden rakentaminen mekaanisesti valmiiksi asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Heidän toimintaa ohjaavat laatustandardit ISO 9001:2015, ISO 3834-2 ja ISO 1400.

Hitsausmenetelmänä on mig/mag ja materiaalina on musta levy, joka on paksuudeltaan 5–20 mm. Työ pitää sisällään pääasiassa hitsausta, mutta myös oman osaamisesi mukaan kasausta. Työssäsi luet piirustuksia, joten piirustustenlukutaito on välttämätön. Voimassa olevat hitsausluokat katsotaan eduksesi, mutta eivät ole pakollisia. 

Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkka on neuvoteltavissa, joten jätähän hakemukseesi myös palkkatoiveen. 

Kokemus levyseppähitsaajana työskentelystä on välttämätöntä. Sinulla on kunnollinen työmoraali ja tartut aina reippaasti töihin. Lisäksi osaat hoitaa työsi ripeästi ja työnjälkesi on huolellista. Olet luonteeltasi vastuullinen ja luotettava. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit lasketaan eduksesi. 

Saat perehdytyksen työsuhteen alussa ja pääset osaksi mahtavaa työyhteisöä. Asiakasyrityksessämme välitetään työntekijöistä ja siellä pidetään huoli siitä, että töihin on aina kiva mennä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. 

WorkPower on kotimainen perheyritys, joka on toiminut alalla jo lähes 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Kuulostiko tämä sinulle sopivalta paikalta? Jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta osoitteessa www.workpower.fi. 

Kysyttävää? Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen saara.kolkka@workpower.fi tai soittaa numeroon 040 194 9888. 

Avainsanat: levyseppähitsaaja, hitsaaja, mig, mag, Ulvila, hitsaus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!