fbpx

Levyseppähitsaaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 3.10.2021

Haemme asiakkaallemme Poriin osaavaa levyseppähitsaajaa.

Työnkuvaus: 
Työssä on hitsausmenetelmänä MIG/MAG, materiaalina musta levy paksuudeltaan 5 – 20 mm. Työ pitää sisällään pääasiassa hitsausta, mutta myös mahdollisesti kasausta osaamisesi mukaan. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia. Piirustustenlukutaito on välttämätöntä ja voimassa olevat hitsausluokat ovat plussaa, mutta eivät pakollisia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Toivomme sinulta:
– kokemusta vastaavasta hitsauksesta
– kunnollista työmoraalia
– huolellisuutta ja tarkkuutta
 
Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen työn kotimaisessa yrityksessä ja mukavan työporukan ympärillesi. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi. Lisäksi saat kaksihenkisen HR-tiimin tueksesi koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Jos siis kaipaat uusia haasteita ja monipuolista työnkuvaa laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: hitsaaja, levyseppähitsaaja, 2-vuorotyö, pitkäaikainen

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.