Levyseppähitsaaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 30.1.2022

Haemme asiakkaallemme Ulvilaan osaavaa levyseppähitsaajaa.

Työnkuvaus: 
Työssä on hitsausmenetelmänä MIG/MAG, materiaalina musta levy paksuudeltaan 5 – 20 mm. Työ pitää sisällään pääasiassa hitsausta, mutta myös mahdollisesti kasausta osaamisesi mukaan. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia. Piirustustenlukutaito on välttämätöntä ja voimassa olevat hitsausluokat ovat plussaa, mutta eivät pakollisia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Toivomme sinulta:
– kokemusta vastaavasta hitsauksesta
– kunnollista työmoraalia
– huolellisuutta ja tarkkuutta
 
Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen työn kotimaisessa yrityksessä ja mukavan työporukan ympärillesi. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi. Lisäksi saat kaksihenkisen HR-tiimin tueksesi koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Jos siis kaipaat uusia haasteita ja monipuolista työnkuvaa laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: hitsaaja, levyseppähitsaaja, 2-vuorotyö, pitkäaikainen

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.