Levyseppähitsaaja Pomarkkuun

Kokoaikainen

Pomarkku

Haku päättyy 25.9.2022

Haemme asiakkaallemme Pomarkkuun levyseppähitsaajaa kokoonpanoonAsiakkaamme on metallialan yritys, joka on erikoistunut mm. maanrakennuksen ratkaisuihin.

Työnkuvaus:
Materiaali on pääasiassa 3–8 mm vahvuista mustaa rautaa ja hitsausmenetelmänä on umpilankahitsaus. Toivomme myös aikaisempaa kokemusta esimerkiksi levyleikkauksesta ja särmäyspuristimista. Sinun ei tarvitse olla valmis alan ammattilainen, vaan hyvä asenne ja halu kehittyä ovat myös tärkeässä roolissa. Työtä tehdään päivävuorossa. 

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on vähintään jonkinlaista kokemusta hitsauksesta sekä alan koulutus. Työssä sinun on mahdollista kehittää taitojasi, kunhan peruskäsitteet ja työtavat ovat tuttuja. Monipuolinen osaaminen myös muista metallitöistä katsotaan eduksesi. Voimassa olevat työturva- ja tulityökortti katsotaan eduksesi. Olethan oma-aloitteinen sekä omaat hyvän työmotivaation. Olet tarkka ja työnjälkesi on siistiä.

Tarjoamme sinulle:
Asiakkaamme löytyy vuosikymmenien kokemus metallialasta. Saat kunnon perehdytyksen työhösi työsuhteen alussa. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä. Työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Jätä CV:llä varustetun hakemuksesi alla näkyvään sähköpostiin tai suoraan kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian! 

Lisätietoja työtehtävästä:
HR-koordinaattori
Saara Kolkka
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888 (myös WhatsApp) 

Avainsanat: levyseppä, hitsaaja, levyseppähitsaaja, päivätyö, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.