Levyseppähitsaaja

Kokoaikainen

Raahe

Haku päättyy 22.5.2022

Etsimme asiakkaallemme Raaheen kasvun johdosta levyseppähitsaajia vaativiin teräsrakenteiden kokoonpano- ja hitsaustöihin.

Työnkuvaus:
Työ sisältää monipuolisia ja vaativia teräsrakenteiden kokoonpano- ja hitsaustöitä. Toivomme aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ja paksuista materiaaleista sekä eritoten levysepän raudanlujaa osaamista, sillä työ painottuu kasaukseen. Piirustustenlukutaito on välttämätöntä. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa tulityökorttia. Voimassa olevat hitsaus- ja levyluokat ovat plussaa.
 
Lisäksi toivomme sinulta:
– oma-aloitteisuutta
– tarkkaa ja siistiä työnjälkeä
– tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
– ammattimaista ja reipasta asennetta
– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Saat työhösi hyvän perehdytyksen sekä työpaikan vakavaraisessa yrityksessä. Työsuhde alkaa vuokrasuhteella ja on alkuun määräaikainen, mutta ammattilaiselle työtä on myös määräajan jälkeen. Tarve on pitkäaikainen. Pääset osaksi mukavaa ja osaavaa työporukkaa!
 
Hakuprosessi:
Jätä hakemuksesi meille verkkosivujemme kautta. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Ensimmäiset haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut asiakkaan luona Raahessa.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: levyseppä, hitsaaja, levyseppähitsaaja, teollisuus, hitsaaminen

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.