fbpx

Levyseppähitsaaja

Kokoaikainen

Raahe

Haku päättyy 26.9.2021

Etsimme asiakkaallemme Raaheen kasvun johdosta levyseppähitsaajia vaativiin teräsrakenteiden kokoonpano- ja hitsaustöihin.

Työnkuvaus:
Työ sisältää monipuolisia ja vaativia teräsrakenteiden kokoonpano- ja hitsaustöitä. Toivomme aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ja paksuista materiaaleista sekä eritoten levysepän raudanlujaa osaamista, sillä työ painottuu kasaukseen. Piirustustenlukutaito on välttämätöntä. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa tulityökorttia. Voimassa olevat hitsaus- ja levyluokat ovat plussaa.
 
Lisäksi toivomme sinulta:
– oma-aloitteisuutta
– tarkkaa ja siistiä työnjälkeä
– tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
– ammattimaista ja reipasta asennetta
– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Saat työhösi hyvän perehdytyksen sekä työpaikan vakavaraisessa yrityksessä. Työsuhde alkaa vuokrasuhteella ja on alkuun määräaikainen, mutta ammattilaiselle työtä on myös määräajan jälkeen. Tarve on pitkäaikainen. Pääset osaksi mukavaa ja osaavaa työporukkaa!
 
Hakuprosessi:
Jätä hakemuksesi meille verkkosivujemme kautta. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Ensimmäiset haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut asiakkaan luona Raahessa.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: levyseppä, hitsaaja, levyseppähitsaaja, teollisuus, hitsaaminen

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.