Levyseppähitsaaja Keski-Suomeen

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 31.8.2022

Haemme asiakkaallemme Levyseppähitsaajaa vaativiin työtehtäviin

Työnkuva:

Työtä tehdään keskiraskaan teknologiateollisuuden alihankinnan parissa. Työ on haastavaa ja vaatii piena- ja päittäispätevyydet. Hitsattavana on pääasiassa mustaa rautaa, materiaalivahvuudet 10-100mm. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Työn edellytykset:

Osaat lukea kuvia ja sinulla on luokat voimassa tai vastaavat taidot suorittaa luokat. Osaat englantia ja olet innostunut metallialasta. Olet reipas ja hyväkuntoinen työntekijä, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Osaat toimia itsenäisesti ja tehokkaasti. 

Mitä työ tarjoaa:

Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja pitkäaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme. Luokkien suorittaminen on mahdollista talon sisällä, jos ne eivät ole enää voimassa. 

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-Koordinaattori

Santeri Lahdelma

santeri.lahdelma@workpower.fi / 040 688 6545 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.