Levyseppähitsaaja Kangasniemelle

Kokoaikainen

Kangasniemi, Mikkeli

Haku päättyy 18.6.2023

Etsitään Levyseppähitsaajia vaativiin työtehtäviin Kangasniemelle!

Haemme nyt keskiraskaan teknologiateollisuuden alihankinnan parissa toimivalle asiakasyrityksellemme osaavia levyseppähitsaajia haastaviin tehtäviin. Työtehtävään etsitään RST-, HST- ja alumiinihitsauksen hallitsevia kokeneita tekijöitä. Aiempi kokemus erityisesti alumiinin & vaativien kokoonpanojen hitsaamisesta katsotaan eduksi tässä tehtävässä. Työtä tehdään 2-vuorossa ja kokonaistyöaika 40h/vk. Kyseessä pidempiaikainen työsuhde ja aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hakijalta odotetaan:

  • Alan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista levysepän työtehtävistä.
  • Piirustusten lukutaitoa
  • suomen ja/tai englannin kielitaitoa
  • Motivoitunutta, itseohjautuvaa & tarkkaa työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle: 

  • Aidosti välittävän WorkPowerin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle, olemme aina valmiita tukemaan sinua mieltäsi askarruttavissa asioissa!
  •  Asianmukaisen perehdytyksen ja mukavat työkaverit!
  • Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhe, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä myöhemmin myös vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme omille kirjoille!

Hakuprosessi: Tuntuuko, että tässä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi? Jätä meille pikimmiten hakemuksesi, jossa kerrot meille enemmän itsestäsi ja osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää tehtävästä tai hakemisesta? 

Autan mielelläni mieltä askarruttavissa asioissa!

HR-Trainee Jemina Mänty / jemina.manty@workpower.fi / 040 653 7398

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus