Levyseppähitsaaja Kangasniemelle

Kokoaikainen

Kangasniemi, Mikkeli

Haku päättyy 31.3.2023

Haemme asiakkaallemme Levyseppähitsaajaa vaativiin työtehtäviin

Työnkuva:

Työtä tehdään keskiraskaan teknologiateollisuuden alihankinnan parissa. Työ on haastavaa ja siinä hitsataan Migillä paksua rautaa, sekä Tigillä ohutta alumiinia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työtehtävääsi voidaan katsoa tarkemmin kertyneen osaamisesi mukaan, vaikka olisit aloitteleva hitsaaja, kannattaa hakea paikkaan!

Työn edellytykset:

Osaat lukea kuvia ja sinulla on luokat voimassa tai vastaavat taidot suorittaa luokat. Olet innostunut metallialasta, ja omat kohtalaisen suomen kielen taidon. Olet reipas ja hyväkuntoinen työntekijä, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Osaat toimia itsenäisesti ja tehokkaasti. 

Mitä työ tarjoaa:

Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja pitkäaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme. Luokkien suorittaminen on mahdollista talon sisällä, jos ne eivät ole enää voimassa. 

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-Koordinaattori

Santeri Lahdelma

santeri.lahdelma@workpower.fi / 040 688 6545 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!