Levyseppähitsaaja Härmään

Kokoaikainen

Kauhava

Haku päättyy 29.1.2023

Haemme asiakkaallemme Härmään hitsaajaa.

Työnkuva:
Asiakkaamme toimii keskiraskaan ja raskaan konepajateollisuuden parissa. Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kappaleiden hitsausta ja muuta metallinkäsittelyä. Hitsattava materiaali on mustaa rautaa ja pääasiassa noin 8-30 mm paksuista levyä. Sinulla tulisi olla aikaisempaa työkokemusta hitsaajan tehtävistä sekä alan koulutus. Voimassa olevat hitsausluokat ja hyvä piirustusten lukutaito katsotaan eduksesi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Lisäksi voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit katsotaan myös eduksesi. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle:
Saat työhösi perehdytyksen työsuhteen alussa. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään hitsaajana ja saamaan arvokasta työkokemusta. Työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta. Hakemus kannattaa laittaa, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! 

Lisätietoja:
Saara Kolkka / HR-koordinaattori
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888

Avainsanat: levyseppä, levyseppähitsaaja, hitsaaja, hitsaus, luokkahitsaaja, kokoaikatyö, 2-vuorotyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!