Levyseppä

Kokoaikainen

Nakkila

Haku päättyy 25.9.2022

Ovatko levysepän työt intohimosi? Luetko piirustuksia innolla? Haluatko työskennellä muiden teollisuuden ammattilaisten parissa? Jos vastasit kysymyksiimme myönteisesti, saatat olla etsimämme työntekijä.

Haemme asiakkaallemme Nakkilaan ammattitaitoisia levyseppiä.

Työnkuvaus:
Haemme itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä levyseppiä. Piirustusten lukutaito on välttämätöntä. Kokemus säiliöiden valmistamisesta eri materiaaleilla ja monipuolinen osaaminen lasketaan eduksi. Myös kokoonpanoon osallistuminen on mahdollista.

Työssä menestyminen edellyttää:
Hakijalla tulee olla aiempaa kokemusta vastaavista töistä. Kokemus levykäsittelystä, MIG-/MAG- tai TIG-hitsauksesta tai muista konepajan töistä on eduksesi. Voimassaolevat hitsausluokat katsotaan eduksesi, mutta eivät ole pakollisia. Sinulla on halu tehdä työsi tarkasti ja laadukkaasti. 

Mitä tarjoamme:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan asiakkaallamme. Saat työhösi kattavan perehdytyksen työsuhteen alussa. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta. Hakemus kannattaa laittaa, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Saara Kolkka
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888

Avainsanat: levyseppä, hitsaaja, levyseppä-hitsaaja, kokoaikatyö, teollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.