fbpx

Levyseppä

Kokoaikainen

Kokemäki

Haku päättyy 3.10.2021

Haemme asiakkaallemme Kokemäelle ammattitaitoista levyseppää.

Työnkuvaus:
Asiakas toimii keskiraskaan ja raskaan konepajateollisuuden parissa. Työsi pitää sisällään monipuolisia levysepän töitä. Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta levysepän tai levyseppähitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta. Toivomme useamman vuoden kokemusta raskaista levyrakenteista ja eduksi katsomme, jos olet työskennellyt isossa konepajassa. Lisäksi hyvä piirustusten lukutaito on edellytyksenä työssä. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Toivomme sinulta:
– Tarkkuutta ja hyvää työnjälkeä
– Oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta
– Kunnollista työmoraalia

Tarjoamme sinulle:
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja saat mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian! 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: levyseppä, levyseppähitsaaja, hitsaaja, 2-vuorotyö, piirustukset

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.