Levyseppä Kokemäelle

Kokoaikainen

Kokemäki

Haku päättyy 14.8.2022

Haemme asiakkaallemme Kokemäelle ammattitaitoista levyseppää. Asiakkaamme toimii keskiraskaan ja raskaan konepajateollisuuden parissa. Työn eri osa-alueita ovat mm. koneen runkojen valmistus sekä järjestelmätoimitukset. Yrityksen toiminta on laadukasta ja asiakaslähtöistä. 

Työnkuvaus: 
Työsi pitää sisällään monipuolisesti erilaisia levysepän töitä. Odotammekin sinulta aikaisempaa työkokemusta levysepän tai levyseppähitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta. Lisäksi toivomme useamman vuoden kokemusta raskaista levyrakenteista ja eduksi katsomme, jos olet työskennellyt isossa konepajassa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Toivomme sinulta:
– motivoitunutta asennetta ja halua kehittyä työssäsi
– piirustusten lukutaitoa
– tarkkuutta ja huolellisuutta

Tarjoamme sinulle:
Asiakkaallamme on käytössä nykyaikainen ja moderni konekanta. Lisäksi asiakkaaltamme löytyy vuosikymmenien kokemus keskiraskaasta- ja raskaasta konepajateollisuudesta. Saat kunnon perehdytyksen työhösi työsuhteen alussa. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa levysepän työtehtävissä. Työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Jätä CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian! 

Lisätietoja: 
HR-koordinaattori
Saara Kolkka
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888 (myös WhatsApp) 

Avainsanat: levyseppä, levyseppähitsaaja, hitsaaja, 3-vuorotyö, piirustukset

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.