Lattianpinnoittaja

Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Karstula, Keuruu, Laukaa, Muurame, Saarijärvi, Äänekoski

Haku päättyy 14.8.2022

Haemme asiakasyrityksellemme lattianpinnoittajia.

Työnkuvaus

Lattianpinnoitus on monivaiheista työtä, jossa aloitetaan pohjatöillä, kuten timanttihionnalla, sinkouksella, jyrsinnällä ja piikkauksella. Työssä käytetään erilaisia laitteita, kevyistä käsikoneista useita satoja kiloja painaviin koneisiin asti. Työtehtäviin kuuluu myös betonin virheiden korjaaminen, tehden kittausta, oikomista, kaatokorjausta ja liikuntasaumoja.

Massajalkalistojen asennuksen jälkeen pinnoitetaan, jossa laitetaan primer, sekoitetaan massat ja asennetaan erilaisilla työkaluilla, kuten liipillä, säätölastalla, hiertokopterilla tai telalla. Loppusilauksen tekee tarvittaessa pintalakkaus, maalaus, karhennus tai koristehiutalointi. Lattioita tehdään esimerkiksi tehtaissa, tuotantolaitoksissa, varastoissa, kouluissa, sairaaloissa ja muissa julkisissa rakennuksissa.

Ketä haemme?

Hakemamme tyyppi on perusterve ja omaa hyvän fyysisen kunnon, on ahkera ja innokas. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tai lähes vastaavista töistä, mutta hyvällä motivaatiolla ja kiinnostuksella lattia-asennuksia kohtaan kannattaa laittaa hakemusta tulemaan. Edellytämme 18 vuoden ikää ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme

Kauttamme saat käyttöösi työmailla tarvittavat työvaatteet sekä suojavarusteet. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka tavoitat helposti kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkkaus tässä tehtävässä muodostuu lattianpäällystysalan TES:in mukaisesti.

Hakuprosessi

Mikäli tehtävä herätti kiinnostusta laita meille hakemuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Lisätietoja asiakasyrityksestä ja työtehtävästä kerromme hakuprosessin edetessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti. Työ on aluksi vuokratyötä, mutta on myös mahdollisuus työllistyä suoraan yrityksen kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
jere.ollinen@workpower.fi
040 531 4419

ja

Sarianne Moisio, HR-koordinaattori
sarianne.moisio@workpower.fi
045 125 2737

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.