Lattia-asentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 25.5.2022

Hei! Löytyykö sinulta aiempaa kokemusta parkettien, laminaattien ja mattojen asennuksista? Haemme nyt asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle luotettavia ja asenne kohdillaan olevia ammattilaisia lattia-asennuksiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Toivomme reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, sekä aiempaa kokemusta sisäviimeistelytöissä parkettien, laminaattien ja/tai mattojen asentamisesta. Hyvä fyysinen kunto auttaa sinua menestymään tässä työssä. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mieluisat työtehtävät sekä palkkauksen kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Lisäksi saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajaksi sekä iloisen HR-tiimimme tuen. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat uusia mahdollisuuksia urallesi, täytä hakemus jo tänään! Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi sekä työtehtävistäsi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR Trainee Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi
0401983888 (arkisin 10-16)

Avainsanat: laminaatit, asennus, rakennusala, mattojen asennus, Helsinki, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.