Lattia-asentaja

Kokoaikainen

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Äänekoski

Haku päättyy 27.6.2022

Löytyykö sinulta aikaisempaa kokemusta laminaattiasennuksista? Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista lattia-asentajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Töitä tehdään ympäri Keski-Suomea, ja työskennellessä pääsee tutustumaan moniin eri työmaihin. 

Tehtävässä edellytetään

Aikaisempaa kokemusta laminaattilattian ja/tai mattojen asennuksista sekä eristämisestä, itsenäistä ja reipasta työotetta, sekä tietenkin hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme myös, jos osaat työskennellä myös muiden lattiamateriaalien parissa.  Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

WorkPowerilla työskennellessä saat:

  • laadukkaat työvarusteet
  • palkkaa vähintään TES:in mukaan, ammattitaitosi huomioiden
  • luotettavan työnantajan, joka on toiminut henkilöstöalalla jo vuodesta 2003
  • aidosti välittävän raksatiimin tuen, autamme sinua matalalla kynnyksellä työelämän asioissa 

Hakuprosessi

Laita hakemusta nopeasti tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti oikean henkilön löydyttyä. Työt aloitetaan työmaalla sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat:

Jere Ollinen / HR-koordinaattori
p. 040 531 4419 / jere.ollinen@workpower.fi

Sarianne Moisio / HR Trainee
p. 045 125 2737 / sarianne.moisio@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.