Lastenhoitajia keikkatyöhön

Osa-aikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 12.12.2021

Etsimme Lastenhoitajia asiakkaallemme yksityiseen päiväkotiketjuun ympäri pk-seutua. Työ on keikkatyötä, eli töitä tarjolla tarpeen mukaan arkisin klo 7-17 välillä. Töitä pääsääntöisesti tarjolla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Työnkuvaus:

Lastenhoitajana olet mukana edistämässä lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, sekä luot omalla työpanoksellasi lapsille mukavan ja turvallisen kasvatusympäristön. Tässä roolissa saat olla suunnittelmassa ja toteuttamassa päiväkodin aktiivista arkitoimintaa yhteistyössä muun tiimin sekä perheiden kanssa. Tärkeintä tässä työssä on olla lapselle läsnä.

Hakijalta edellytämme

Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Etsimämme henkilöt ovat iloisia ja ulospäinsuuntautuneita työntekijöitä, joilla on työelämän perussäännöt hallussa, sekä taito työskennellä yhteistyössä eri tahojen, kuten perheiden ja työyhteisön kanssa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä. 

Tarjoamme:

Keikkatyössä kohteet vaihtuvat ja tämä tuo työhön oman pienen haasteen. Tästä syystä haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. työyhteisössä vallitsee vahva me-henki, jonka vuoksi kaikilla on mahdollisuus tehdä töitä omalla persoonallaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen vilma.heino@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.