Lasinkantaja raksalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 6.12.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme fyysisestä työstä nauttivia lasinkantajia Pirkanmaalle!

Lasinkantajanan työ sisältää kantotöitä parin kanssa mm. ikkuna- ja parvelasien kantoa. Lisäksi kodinkonekannot sisältyvät päiviisi. Tähän työhön pääset perehtymään tekemällä ja touhuamalla, et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn edellytyksenä. Katso korttikoulutuksia esimerkiksi täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/

Työaika mukavan säännöllinen ma-pe 7-15.30 ja palkkaus rakennusalan TES mukainen, vähimmäispalkka on 12,60-13,95€/h. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Meillä voit työskennellä joko osa- tai kokoaikaisesti, oman elämäntilanteesi mukaan.

Me WorkPowerilla tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään rakennusalalle luotettavan ja tunnetun työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla jo liki 20 vuoden ajan. Kauttamme työskentelee päivittäin yli 250 rakennusalan osaajaa Pirkanmaan rakennustyömailla. Meiltä saat laadukkaat ja turvallisuusvaatimukset täyttävät työvarusteet sekä ammattitaitoisen HR-tiimin avun koko työsuhteesi ajaksi.

Laita hakemusta tulemaan, niin saadaan rekrytointiprosessi osaltasi käyntiin. Seuraavaksi jutellaankin jo videohaastattelussa työmahdollisuuksista! Yhteystiedot: HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, lasinkantaja, rakennusala, raksa, Pirkanmaa, Nokia, Lempäälä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.