Lasinkantaja rakennustyömaalle, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 28.2.2022

Etsitkö kesätöitä? Työllistämme kesälle 2022 yli 100 kesätyöntekijää, hae meille töihin!

Me WorkPowerilla olemme aloittaneet lasinkantajien rekrytoinnin kesälle 2022 Pirkanmaan alueelle! Lasinkantajan tehtäviin kuuluu pääasiassa parveke- ja ikkunalasien kantotyöt yhdessä parin kanssa. Tähän työhön tarvitset huolellisen työotteen lisäksi voimassa olevan työturvallisuuskortin, sillä hommia tehdään rakennustyömailla. Työ on hyvin fyysistä, joten omaathan korkean työmotivaation. Kohteet ovat vaihtuvia ja perehdytyksen työtehtäviin saat asiakasyritykseltämme heti ensimmäisenä päivänä.

Me WorkPowerilla perehdytämme sinut vuokratyön maailmaan. Voit työskennellä omien aikataulujeni mukaisesti joko koko- tai osa-aikaisena työntekijänä. Kesätöiden aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen. Työaika ma-pe 7-15.30. Palkkaus rakennusalan TES mukainen. Jos kaipaat työtehtäviisi monipuolisuutta, on sinun mahdollista työskennellä myös rakennusaputyötenkijänä tai muuttotyöntekijänä! Tässä työssä et kokemusta tarvitse, vaan enemmänkin kiinnostusta rakennusalaan sekä tekevän asenteen. 

Ole ajoissa, täytä rohkeasti hakemus sekä soita ja sovi videohaastatteluaika! 

Yhteystiedot: HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383

Avainsanat: avoimet työpaikat, kesätyö, vuokratyö, kokopäivätyö, osa-aikatyö, rakennusala, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.