Laseroperaattori

Kokoaikainen

Äänekoski

Haku päättyy 10.7.2022

Haemme laseroperaattoria asiakkaallemme Äänekoskelle

Työnkuva

Työtehtävänä on toimia lasertyöstökoneen operaattorina. Työnkuvaan voi kuulua myös viimeistelytöitä ja koneen huoltoa. Kappaleita tehdään alihankintana usealle eri yhteistyökumppanille. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, mutta viikonloput ovat vapaat. 

Työn vaatimukset

Sinulla on alan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista. Työ on kuitenkin pääasiassa sellaista, että pärjäät siinä hyvällä asenteella ja motivaatiolla. Haluat sitoutua tekemään ahkerasti töitä ja haluat kehittää omaa osaamistasi ja työpaikkaasi. Et pelkää tarttua erilaisiin työtehtäviin ja haluat tehdä parhaasi kaikissa tilanteissa. Hyvästä fyysisestä kunnosta ei tietenkään ole haittaa, osaat ehkä ajaa myös trukilla. 

Mitä tarjoamme

Töitä on tarjolla alkuun määräaikaisesti, mutta mahdollisesti myös pidemmäksi aikaa. Saat koko työajallesi osaavan HR-tiimin tuen. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Meidät tavoittaa hyvin sähköpostitse sekä puhelimitse (puhelut, tekstiviestit, WhatsApp).

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi WorkPowerille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan heti! Vinkkaa töistä myös kaverillesi. 

Lisätietoja tehtävästä:

Santeri Lahdelma

santeri.lahdelma@workpower.fi

040 688 6545

Avainsanat: metallityö, vaihetyö, laserleikkaaja, laser

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.