fbpx

Laserleikkaaja

Kokoaikainen

Rauma

Haku päättyy 26.9.2021

Haemme asiakkaallemme Raumalle laserleikkaajaa.

Työnkuvaus:
Työ pitää sisällään kappaleiden laserleikkausta ja tavaroiden ajoa. Laserleikkauskone, jota työssä käytetään, on Bystronic. Koneessa on automaattinestaus, mutta yksittäiskappaleiden osalta voi tulla hiukan ohjelmointia koneen omalla ohjelmalla, joten tämän tulisi työntekijältä myös onnistua. Laserleikkaustöiden lisäksi työnkuvaasi kuuluu tarvittaessa myös särmäys ja työstökoneen käyttö. Aiempi kokemus laserleikkauksesta on välttämätöntä. Bystronicin aiempi käyttökokemus katsotaan eduksi.

Toivomme hakijalta:
– Aiempaa kokemusta laserleikkauksesta
– Työhön sopivaa alan koulutusta
– Voimassaolevat työturva- ja tulityökortit
– Kokemusta särmäyksestä ja työstökoneen käytöstä
– Oma-aloitteista ja ammattimaista asennetta sekä laadukasta työnjälkeä

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa. 

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on alustavasti määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille. Työtä tehdään päivävuorossa. Pääset osaksi osaavaa ja mukavaa työporukkaa suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi sekä liitä mukaan myös palkkatoiveesi.
Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232
Avainsanat: laserleikkaus, teollisuus, laserleikkaaja, Bystronic, päivätyö

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.