Laserleikkaaja

Kokoaikainen

Äänekoski

Haku päättyy 31.12.2022

Haemme laseroperaattoria asiakkaallemme Äänekoskelle

Työnkuva

Työtehtävänä on toimia lasertyöstökoneen operaattorina. Työnkuvaan voi kuulua myös viimeistelytöitä ja koneen huoltoa. Kappaleita tehdään alihankintana usealle eri yhteistyökumppanille. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, mutta viikonloput ovat vapaat. 

Työn vaatimukset

Sinulla on alan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista. Työ on kuitenkin pääasiassa sellaista, että pärjäät siinä hyvällä asenteella ja motivaatiolla. Haluat sitoutua tekemään ahkerasti töitä ja haluat kehittää omaa osaamistasi ja työpaikkaasi. Et pelkää tarttua erilaisiin työtehtäviin ja haluat tehdä parhaasi kaikissa tilanteissa. Hyvästä fyysisestä kunnosta ei tietenkään ole haittaa, osaat ehkä ajaa myös trukilla. 

Mitä tarjoamme

Töitä on tarjolla alkuun määräaikaisesti, mutta mahdollisesti myös pidemmäksi aikaa. Saat koko työajallesi osaavan HR-tiimin tuen. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Meidät tavoittaa hyvin sähköpostitse sekä puhelimitse (puhelut, tekstiviestit, WhatsApp).

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi WorkPowerille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan heti! Vinkkaa töistä myös kaverillesi. 

Lisätietoja tehtävästä:

Santeri Lahdelma

santeri.lahdelma@workpower.fi

040 688 6545

Avainsanat: metallityö, vaihetyö, laserleikkaaja, laser

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!