Laserleikkaaja Joutsaan

Kokoaikainen

Joutsa

Haku päättyy 7.4.2024

Laserleikkaajalle töitä tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme Joutsaan ammattitaitoista operaattoria tai vasta-alkajaa laserleikkaajaksi. 

Työn kuvaus:

Materiaali vaihtelee paksummista kappaleista ohuempiin levyihin. Työssä kuvanlukutaito on iso etu, ja työssä tarvitaan viestintätaitoja hitsaajien kanssa. Kappaleet vaihtelevat asiakkaiden tilausten mukaan yksittäiskappaleista pitkiin sarjoihin. Tehtävässä voi olla myös muita metallintyöstöön liittyviä tehtäviä, mutta pääasiassa ohjelmoit ja käytät laserkonetta.

Toivomme sinulta:

– Aiempaa osaamista laserleikkaajan tehtävistä

– Metallintyöstökokemusta

– Rautaista ammattitaitoa

– Hyvää asennetta ja itseohjautuvuutta

Tarjoamme sinulle:

Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työntekijänämme saat kolmehenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.


Hakuprosessi:

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on alustavasti määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille. Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Vaikka et tulisikaan valituksi tähän tehtävään, voimme hakemuksesi avulla etsiä juuri sinulle sopivaa työtä, joten kuvailethan hakemuksessasi osaamistasi mahdollisimman tarkasti.

Lisätietoja:

Maiju Majamaa

maiju.majamaa@workpower.fi

Ilmoitusnumero: 84694743

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus