Lapiotyöntekijä, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Muurame, Jyväskylä, Laukaa

Haku päättyy 31.3.2023

Lapiotyöntekijät ja lapioinnista kiinnostuneet hoi! Etsitkö kesäksi töitä?

Mitä? Etsimme asiakasyrityksillemme lapiotyöntekijöitä Jyväskylän rakennustyömaille. Työnkuvaan kuuluu pääsääntöisesti kaivinkoneenkuljettajan avustamista ja maankaivuutöitä lapiolla. Työ on fyysistä, joten hyvä peruskunto on eduksesi. Jos koet olevasi lapiointi kunnossa ja omaat reippaan asenteen, olet etsimämme työntekijä!

Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä täysi-ikäisyyttä. Mikäli työturvallisuuskorttisi on mennyt vanhaksi tai sinulta puuttuu se, niin pääset suorittamaan sen esimerkiksi tästä: https://tyoturvallisuuskortti.fi/ Lisäksi oma auto helpottaa useammalle työmaalle kulkemista, mutta se ei ole työn vaatimuksena.

Missä ja milloin? Työ on keikkatyötä eli myös työmaakohteet vaihtelevat keikkojen mukaisesti Jyväskylän tai mahdollisesti myös sen lähiseutujen alueella. Työaika on normaalisti arkisin 7-15.30. 

Mitä tarjoamme sinulle? käyttöösi työmailla tarvittavat laadukkaat työvaatteet sekä suojavarusteet. Meillä tukenasi on huolehtiva tiimi, jonka tavoitat helposti kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkaus on rakennusalan työehtosopimusta noudattaen sekä aiempi henkilökohtainen kokemuksesi huomioiden. 

Laita hakemuksesi meille jo tänään nettisivustomme kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Kirjoitathan hakemukseesi myös kuvailua sinusta ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja antaa:

Anniina Jussila, HR-koordinaattori

anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori

heidi.pulkkinen@workpower.fi / 045 125 2737

Avainsanat: rakennus, raksa, Keski-Suomi, Jyväskylä, lapiomies, lapiotyöntekijä, vuokratyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!