Lapiomies maanrakennustöihin

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 22.7.2024

Lapiomiehiä maanrakennustöihin pääkaupunkiseudulle!  

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita lapiomiehiä maanrakennustöihin pääkaupunkiseudun alueelle

Työnkuva:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan lapiomiehen työt, kuten esimerkiksi kaivinkoneenkuljettajan avustaminen sekä vesijohtoverkon rakentamisen aputyöt, että maaeristyksien purkaminen

Tehtävän edellytykset:

Etsimme ensisijaisesti henkilöitä, joilla löytyy aiempaa kokemusta lapiomiehen tehtävistä tai muista infra-alan työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla löytyy aitoa kiinnostusta lapiomiehen tehtäviä kohtaan ja olet halukas oppimaan uutta! 

Edellytämme myös hakijoilta seuraavat asiat: 

  • Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
  • Valmius tehdä fyysisesti raskasta työtä
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Voimassa oleva työturvallisuuskortti
  • Suomen kielen taito

Tarjoamme sinulle:

Tässä on oiva mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa ja oppimaan paljon uutta! Saat infra-alan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka on yleensä lapiomiehillä  12,89-14,90€/h. Palkka on neuvoteltavissa kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tämän lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat työvarusteet sekä HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:

Koetko olevasi etsimämme lapiomies? Jätä hakemuksesi rohkeasti jo tänään! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasi. Työt alkavat joustavasti tilanteesi ja sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: lapiomies, maanrakennustyöntekijä, maanrakennus, infra-ala, rakennusala, Uusimaa, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää 

Ilmoitusnumero: 108139319

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus