Lapiomies maanrakennukseen Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 28.8.2022

Mies meni kauppaan lapio. Vitsit sikseen ja niihin kuuluisiin oikeisiin töihin! Haemme Pirkanmaalle lapiomiehiä. Maanrakennuspuolella riittää töitä. 

Onko sinusta joskus tuntunut, että omalla toiminnallasi kaivat vain itselle kuoppaa. Entäpä jos siitä saisikin hyvän rahallisen korvauksen? Me WorkPowerilla etsimme lapiomiehiä jälleen Pirkanmaan alueelle rakennustyömaille. Työnkuvaan kuuluu kaivinkoneenkuljettajan avustamista, kaapelien vetoa sekä lapiotöitä. Työ on fyysistä, joten hyvä peruskunto on eduksesi. Jos koet, että kroppasi on lapiointi kunnossa ja omaat siihen päälle hyvän asenteen, olet etsimämme työntekijä! Työnkuva ei ole siis pelkästään aamu seitsemästä, puoli neljään pelkkää lapiointia. 

Laitathan oman hissipuheesi tulemaan meille omien taitojesi kuvailun kera, että miksi juuri sinut kannattaisi valita työmaalle. Mikäli sinua kiinnostaa jokin muu maanrakennuksen työtehtävä, kerro myös siitä. Voimme näin ollen yhdessä kartoittaa osaamistasi vastaavaa työtä tai etsiä sinulle muuta työtä.

Työ on keikkatyötä ja näin ollen työmaakohteet ovat vaihtuvia Pirkanmaan seudulla. Työaika on mukavasi normaalisti arkisin 7-15.30. Palkan maksamme työkokemuksesi mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Matkakorvaukset sekä työkalukorvaukset kuuluvat työsuhteeseen. 

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla melkein 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme yli 200 rakennusalan tekijää Pirkanmaalla. Jokaiselle työnekijälle tarjoamme laadukkaat työturvallisuusvaatteet. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.

Yhteystiedot: HR-koordinaattori Sami, Puh: 040 667 9544

Avainsanat: lapiomies, rakennusala, raksa, Pirkanmaa, Tampere, infra-ala, rakennus, maanrakennus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.