Lähihoitajia kotihoitoon Tyrnävälle

Kokoaikainen

Tyrnävä

Haku päättyy 6.12.2021

Kaipaatko töitä ikäihmisten parissa loppuvuodeksi? Etsimme kahta lähihoitajaa työskentelemään Tyrnävälle kotihoidon tehtäviin sekä kokoaikaiseen työsuhteeseen, että osa-aikaiseen. Töitä on tarjolla ainakin 31.12.2021 asti.

Työnkuvaus:

Tämä työ tapahtuu kotihoidossa. Tässä tehtävässä lähihoitajan työhön kuuluu kuntouttavan hoitotyön toteuttamista itsenäisesti asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti, osallistua lääkehoidon toteuttamiseen suoritetun lääkeluvan jälkeen sekä arvioida asukkaan toimintakykyä ja hoidon tarvetta. Kyseessä on 2-vuorotyö ja työvuoroon sisältyy noin 15-20 kotikäyntiä. Tarjolla on täydet tunnit, mutta voit työskennellä myös osa-aikaisesti.

Toivomme:

Sinun toivomme olevan jo valmistunut lähihoitaja Valviran laillistuksella. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä, mutta tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus ja reipas asenne työtä kohtaan. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta pääset myös suorittaa ne Navisec Flex -järjestelmässä perehdytyspäivänä työsuhteen alussa. Kotihoidon työskennellessä ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä. Tehtävään valituilla henkilöillä tulisi olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja voimassa.

Tarjoamme:

Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Koko työsuhteesi ajan saat apua ja tukea tekemiseen. Työyhteisössä vallitsee avoin ja positiivinen ilmapiiri, johon pääset osalliseksi. Tämän sijaisuuden aikana pääset kehittämään omaa osaamistasi sekä vaikuttamaan oman työsi kehittämiseen.

Työllistyt kohteeseen MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan sekä tietenkin lomakorvauksen ja mahdolliset muut lisät. MediPowerin tiimi on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa helposti kiinni vaikka WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR Trainee Josefiina Kuusiniemi

p. 040 195 5600

josefiina.kuusiniemi@medipower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.