Lähihoitajia kotihoitoon, PK-seutu

Osa-aikainen

Vantaa

Haku päättyy 6.2.2022

Onko etsinnässäsi itsenäinen ja liikkuva työ, jossa työpäivät eivät ole samanlaisia? Haemme lähihoitajia, jotka viihtyvät kotihoidon vaihtelevassa työympäristössä. Työllistyisit itsesi määrittämään määräaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen täysillä tunneilla. Kurkkaa lisätiedot alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään! 

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset tarjoamaan apuasi kotona asuville vanhuksille sekä vammaisille. Työn on itsenäistä ja liikkuvaa 2-vuorotyötä.

Lähihoitajan työ tapahtuu potilaan/asiakkaan kotona. Työhön kuuluu perushoidollisia tehtäviä kuten lääkkeiden antoa sekä perus mittauksia ja kirjauksia. Olet myös tukena potilaan arjessa ja tehtäviisi kuuluu avustaa asukkaita mm. hygieniassa, siivouksessa sekä ulkoilussa. Pääset itse esittämään oman toiveesi työvuoroihin liittyen sekä valita, haluatko määräaikaisen tai vakituisen työsuhteen. Oma auto ei ole välttämätön, mutta ehdoton plussa! Kohteet sijaitsevat Tikkurila-Martinlaakso -akselilla.

Tarjoamme:

Pääset työskentelemään ammatillisessa ja lämminhenkisessä perheyrityksessä kokoaikaisena työntekijänä. Kotihoidon parissa pääset tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta kuitenkin hyvää tukiverkostoa hyödyntäen. Työtehtäviin on kattava perehdytys ja palkkaus on neuvoteltavissa. 

Arvostamme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella. Työ edellyttää voimassa olevia lääkelupia ja ne voidaan suorittaa asiakasyrityksellä. Työtä varten sinulla tulee olla ajokortti – oma auto katsotaan eduksi. Työt tapahtuvat asiakkaiden omissa kodeissa, jolloin asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat toivottavia ominaisuuksia hoitajalla. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-Trainee Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209 (WhatsApp)

sanni.heikkila@medipower.fi

Laitathan kyselyt tehtävästä viestitse tai sähköpostilla, kiitos! 

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.