Lähihoitajia keikkatyöhön, Kuopio

Osa-aikainen

Kuopio

Haku päättyy 6.2.2022

Haemme nyt MediPowerin Kuopion seudun porukkaan uusia ahkeria lähihoitajia keikkatyön pariin! Oletko jo valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija ja tahdot päästä toimimaan ehdottoman tärkeän työn parissa joustavasti? Voit olla jo alan konkari tai vastaavasti urasi alkuvaiheessa – sillä ei ole tässä tehtävässä merkitystä. Keikkatyössä saat lisäksi täysin päättää vuorot, joita haluat tehdä. 

Meillä on tällä hetkellä käynnissä kampanja, jossa uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen! 

Työnkuvaus:

Työkohteet ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisten ja liikunta- tai kehitysvammaisten asumispalvelukeskuksia tai palvelutaloja. Asukkaiden arjessa huomioidaan kohteissa hyvinvointia edistävän hoitotyön lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja sosiaalisten tarpeiden täyttyminen. Lähihoitajan työ sisältää kohteesta riippuen pääasiallisesti lähihoitajan päivittäisiä perushoidollisia töitä, lääkehoitoa sekä asiakkaiden arjen tukemista. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai lähihoidon opiskelija, jolla on aktiivinen ja potilaslähtöinen ote hoitotyöhön. Lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta ne eivät kuitenkaan ole useimmissa keikkavuoroissa täysin pakolliset. Arvostamme positiivista ja reipasta työotetta sekä vuorovaikutustaitoja!

Tarjoamme:

Keikkatyössä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Vaihtuva työympäristö piristää arkea ja pääset tutustumaan erilaisiin kohteisiin. Toki voit tehdä kauttamme keikkaa vain yhteenkin kohteeseen halutessasi. Me MediPowerilla tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, palkkatoivettasi kuunnellen, sekä olemme jatkuvasti puhelinsoiton tai viestin päässä!

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit lähihoitajan keikkatyöstä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta meille!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.