Lähihoitajia keikkatyöhön Etelä-Pohjanmaalle

Osa-aikainen

Kurikka

Haku päättyy 16.8.2021

Etsimme nyt Etelä-Pohjanmaan alueelle keikkatyöstä ja sijaisuuksista kiinnostuneita lähihoitajia tai loppuvaiheen opiskelijoita, jotka tekevät hoivatyötä suurella sydämellä. Mikäli kaipaat työurallesi hieman uusia tuulia, niin meillä voisi olla sinulle täydellinen työ. Liity mukaan keikkarinkiimme ja tee satunnaisia vuoroja ikäihmisten palvelutaloihin, silloin kun sinulle sopii! Voit työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin kauttamme.

Tällä hetkellä vuoroja tarjolla Kurikan alueelle! 

Työnkuvaus:

Meidän kautta tulet työskentelemään yksityisten yritysten tarjoaman ikäihmisten palveluasumisen parissa. Mahdolliset keikkakohteet sijaitsevat vaihtelevasti Etelä-Pohjanmaan alueella. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja työtehtäväsi tulevat vaihtelemaan kohteiden mukaan, kuitenkin aina suhteessa sinun omaan osaamiseesi. Keikkatyön kautta pääset laajentamaan ammattiosaamistasi ja näkökulmaasi hoiva-alan arjesta sekä toteuttamaan omalta osaltasi turvallista ja terveyttä edistävään hoivatyötä.

Hakijalta edellytämme:

Me haluamme saada tiimiimme työntekijöitä, joilta löytyy lähihoidon osaamisen lisäksi positiivinen asenne ja tunnollinen työote. Mitä innostuneempi olet omasta työstäsi, sitä todennäköisemmin myös nautit siitä. Toivommekin että saamme joukkoomme juuri teitä – omasta työstään nauttivia superhoitajia.  

MediPower tarjoaa:

Meillä MediPowerilla tukenasi on iloinen ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Sinun työtäsi arvostetaan, joten maksamme siitä kilpailukykyisen korvauksen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Haastattelut pidämme turvallisesti ja tehokkaasti etänä, joten pääsetkin aloittamaan halutessasi nopeallakin aikataululla!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

 

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.