Lähihoitajan vakityö tai sijaisuus (vammaispuoli)

Kokoaikainen

Kerava, Tuusula

Haku päättyy 1.8.2021

Haluaisitko työskennellä kohteessa, jossa toimitilat tukevat mielekästä hoitoa ja ammattiosaamisesi piirtää suuntaviivat asiakkaan arjen toimintakyvyn sekä hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Haemme nyt toimintaansa kasvattavaan yksikköön muutamaa lähihoitajaa tai loppuvaiheen lähihoidon opiskelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen & 2-6 kk sijaisuuteen Tuusulaan. Tässä kohteessa viihtyvät niin asiakkaat, kuin myös henkilöstö! Uudehko kohde tarjoaa aikuisille vammautuneille ja neurologisesti sairaille asiakkaille palvelu- ja intervalliasumista sekä asumisvalmennusta. Pääsetkin työskentelemään raikkaissa ja viihtyisissä työtiloissa, joissa työntekoasi helpottaa optimaaliset hoitotila ratkaisut. Tässä kohteessa päiväsi kuluvat toiminnallisten ja ohjauksellisten tehtävien parissa, eikä mikään työpäivä toista itseään, vaan pääset nauttimaan virikkeellisestä työarjesta. Työn aloitus on mahdollisimman pian ja työtä voi tehdä 2- tai 3-vuorotyönä! 

Työnkuvaus:

Kohteen palveluasumisen puoli on suunniteltu joustavaksi ja mukautuvaksi, jotta asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita voidaan parhaan mukaan huomioida. Tällä hetkellä asiakaspaikkoja on 14 ja jokainen asukas saa oman asunnon ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen tuen yhteydestä. Asiakkaiden käytössä on toiminnallisuutta ja yhteisöllisyyttä edesauttavat yhteistilat ja yksikön arkea ohjaakin yhdessä tekeminen ja sosiaalinen yhteenkuuluvuus.

Työ pitää sisällään ohjaustyötä, lääkehoitoa, perushoitoa, asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa sekä yleistä arjen sujuvuuden turvaamista ja omatoimisuuden tukemista. Viriketoiminta, ulkoilu ja yhdessä tekeminen ovat iso osa kohteen arkea. Pääsetkin tässä työssä suunnittelemaan ja toteuttamaan halutessasi erilaisia aktiviteetteja asukkaiden arjen piristykseksi. 

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan koulutus, tai opinnoista vähintään 120 osp suoritettuna. Edellytämme myös voimassa olevaa rokotussuojaa. Työtehtäviin soveltuu aktiivisen työotteen omaava hoitaja, jolta löytyy kiinnostusta tai aiempaa kokemusta vammaispuolen työstä!

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyön parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen kokenut esimies ovat aina tukenasi! Työllistyt tapauskohtaisesti joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille tai ensin meidän MediPowerin kautta. Meillä MediPowerilla vastassasi on innostunut ja huolehtiva tiimi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.