Lähihoitajan vakityö & 2-6 kk sijaisuus, Espoo

Kokoaikainen

Espoo

Haku päättyy 21.8.2022

Meillä on nyt avoimena lähihoitajan vakituinen työ sekä 2-6 kuukauden sijaisuus Espoon Tapiolassa sijaitsevassa modernissa, mutta kotoisassa ikäihmisten hoivakodissa. Kohde tukee optimaalisesti hoitotyötä ja ympärilläsi on lämminhenkinen työtiimi, jonka kanssa jaat arjen onnistumiset. Etsimme avoinna oleviin rooleihin joko valmistunutta lähihoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa. Työn aloitus ja sijaisuuden keston ovat joustavasti neuvoteltavissa. Kurkkaa siis alta lisätiedot ja hae!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Tapiolassa sijaitseva neljä ryhmäkotia käsittävä ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen hoivakoti. Työnkuvaan kuuluvat lähihoitajan perustehtävät kuten asiakkaiden yksilöllisen arjen ja hyvinvoinnin tukeminen, perushoidolliset tehtävät, viriketoiminnan suunnittelu sekä toteutus. Työssäsi myös asiakkaan sosiaalisten tarpeiden täyttyminen sekä turvallisen ja mielekkään hoitokokemuksen luominen ovat olennaisessa roolissa. Kyseessä on täysituntinen 2- tai 3-vuorotyö, työntekijän toiveen mukaan ja työvuoroja sinulle on tarjolla välittömästi. Kohteessa työskentelee lähihoitajien lisäksi sairaanhoitajia, hoiva-avustajia ja fysioterapeutti.

Arvostamme:

Voit olla jo valmistunut lähihoitajan tai loppuvaiheen lähihoidon opiskelija. Työtehtävissä tulet tarvitsemaan voimassa olevia lääkelupia, jotka voit tarpeen vaatiessa suorittaa aloituksen yhteydessä. Olisi mahtavaa, jos työkokemusta olisi kertynyt jo ennestään muistisairaiden kohtaamisesta, mutta tärkeintä on kuitenkin avoin ja aktiivinen asenne työntekoon, älä siis epäröi ottaa yhteyttä! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme sinulle:

Tulevalla työnantajalla pääset osaksi moniammatillista työtiimiä, joka ottaa sinut lämpimästi vastaan aloituksesi yhteydessä. Ammatillista kehittymistäsi tuetaan ja pääsetkin rakentamaan urapolkua uuden työnantajasi johdolla. Työsuhde-etuihin tässä kohteessa kuuluu muun muassa kattava työterveyshuolto, Smartum liikunta- ja kulttuuriedut, joustava työvuorosuunnittelu sekä työpaikan erityiset vuosittaiset palkitsemismuodot. Lisää eduista kuulet haastattelussa ja kohdeyrityksessä. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työhön. MediPowerin tiimi on tukenasi koko prosessin ajan. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuudesta, niin työsi alkavat MediPowerin kautta esitäthän toiveesi sijaisuuden keston ja palkkauksen suhteen! Palkkaus on sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 044 7400 024. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7400 024

 

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.