fbpx

Lähihoitajan tai hoiva-avustajan sijaisuus, Kuopio

Kokoaikainen

Kuopio

Haku päättyy 26.9.2021

Etsitkö lähihoitajan tai hoiva-avustajan töitä Kuopiosta? Ovatko ikäihmiset lähellä sydäntäsi? Tarjolla 6 viikon sijaisuus työstään välittävälle hoitoalan ammattilaiselle alkaen 13.9.2021, myös hyvälle tekijälle mahdollisesti jatkoa esimerkiksi keikkatyön muodossa! Kyseessä on 2-vuorotyö.

Kohteen ja työn kuvaus:

Asiakaskohde on yksityinen ikäihmisille ja muistisairaille henkilöille suunnattu palvelutalo, joka tarjoaa asiakkailleen tehostettua palveluasumista, sekä virikkeellistä ja turvallista arkea. Asukaspaikkoja viihtyisässä yksikössä on 53.

Lähihoitajan vastuualueita tässä työtehtävässä ovat asukkaiden perushoidosta huolehtiminen, lääkehoito, sekä yhteistyö omaisten, lääkärin ja muiden hoitajien kanssa. Tässä työssä toteutetaan arvokasta hoitotyötä asukkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden. Työ on 2-vuorotyötä ja sinulle on tarjolla täydet työtunnit.

Toivomme:

Tämä tehtävä edellyttää lähihoitajan tai hoiva-avustajan koulutusta. Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sinulla tulisi olla voimassa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä ja iloinen asenne työtä kohtaan. 

Tarjoamme:

Tukenasi koko sijaisuuden ajan on ammattitaitoinen työporukka, joilta saat kattavan perehdytyksen asiakaskuntaan ja itse työhön. Monipuoliset työtehtävät takaavat sen, että jokainen päivä tuo tullessaan sinulle jotain uutta ja oppimisen arvoista. Meidän MediPowerin tiimi on myöskin tukenasi viikon jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan, ja voit ottaa meihin yhteyden aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Arvostamme työtäsi, ja maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan 2 viikon välein perjantaisin. Toivomme että esität meille palkkatoiveesi, palkkaus sopimuksen mukaan! 

Hakuprosessi:

Herättikö tämä työpaikkailmoitus uteliaisuutesi? Täytäthän siis hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähestyä minua vaikka WhatsAppissa ja kysyä työstä kaipaamiasi lisätietoja. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.