Lähihoitajan sijaisuus Tampereella

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 12.12.2021

Lähihoitaja! Etsitkö sijaisuutta Tampereen seudulta? Haemme nyt kahta lähihoitajia sijaisuuteen vähintään 16.1.2022 asti asiakaskohteeseemme Tampereelle. Aloitus mahdollisimman pian. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Asiakaskohteemme palvelee sotainvalideja ja muita sotiemme veteraaneja, mutta yhä enemmän myös muita sosiaali- ja terveyspalveluita tarvitsevia. Kohde keskittyy ikäihmisten, muistisairaiden, neurologisten ja ortopedisten kuntoutukseen ja hoitoon. Kohde tarjoaa haasteellisen sekä motivoivan työskentely-ympäristön. Asiakaskohteemme sijaitsee Tampereella ja kohteessa on useampi osasto. 

Lähihoitajana työnkuvaasi kuuluu mm. perushoidolliset tehtävät, lääkehoito sekä asiakastyö. Työ on joko 2- tai 3-vuorotyötä.

Toivomme:

Tehtävää varten sinulla tulisi olla lähihoitajan tutkinto ja valviran laillistus – voimassa olevat lääkeluvat katsotaan eduksesi. Aikaisempi työkokemus kuntoutuksesta ei ole välttämätöntä, mutta ehtodon etu. Myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan huomioon! 

Tarjoamme:

Tämä sijaisuus tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta lähihoitajan tehtävistä lyhytaikaisesti. Saat mielekkään ja monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään omaa osaamistasi. Sijaisuuden ajan tukenasi on MediPowerin HR-tiimi. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin otathan meihin pikaisesti yhteyttä! Sinun ei ole pakko täyttää sivujemme hakulomaketta, vaan voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin ja täytämme paikan pikaisesti sopivan hoitajan löydyttyä. 

Lisätiedot:

HR-trainee Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209

sanni.heikkila@medipower.fi

Laitathan mahdolliset kysymykset tehtävästä viestillä tai sähköpostilla, kiitos! 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.