Lähihoitajan sijaisuus, Kirkkonummi

Kokoaikainen

Kirkkonummi

Haku päättyy 6.2.2022

Haluaisitko juuri sinä olla kehittämässä ja toteuttamassa ikäihmisten laadukasta ja turvallista arkea? Nyt saat siihen mahdollisuuden ja vieläpä ihan mahtavissa puitteissa! Kyseessä on juuri valmistunut ikäihmisten hoivakoti, joka tarjoaa asukkailleen mukavia virikkeitä sisältäviä asumispalveluita vuoden jokaisena päivänä. Upeiden sisätilojen lisäksi kohteessa on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet, joista myös sinä pääset työn teon lomassa nauttimaan! 

Etsimme nyt lähihoitajaa asiakasyrityksellemme Kirkkonummelle! Kyseessä olisi 2-4 viikon mittainen sijaisuus täysillä työtunneilla, mutta kohteeseen on mahdollista halutessasi työllistyä myös pidemmäksi aikaa omien toiveidesi mukaan. Kyseessä on 2-vuorotyö ja aloittaa voit heti! 

Työnkuvaus:

Kohde tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Asukkaiden arjessa huomioidaan hyvinvointia edistävän hoitotyön lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja sosiaalisten tarpeiden täyttyminen. Yksikön tilaratkaisut tukevatkin yhdessä toimimisen ja viihtymisen tarpeita. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu päivittäisiä perushoidollisia toimia sekä potilaan arjen tukemista kuntouttavalla työotteella ja hyvällä mielellä. Vastaat asukkaiden terveydentilan arvioinnista, huolehdit lääkehoidosta sekä olet aktiivisesti yhteydessä omaisten kanssa. 

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa pääset kehittämään ikäihmisten parempaa arkihoivaa ja uusille ideoille on aina sijaa. Sinut ottaakin vastaan lämminhenkinen ja yhteen hioutunut työtiimi, joka auttaa sinut alkuun uuden työsi kanssa. Työllistyessäsi suoraan asiakkaallemme saatkin käyttöösi myös työnantajakohtaiset työsuhde-edut. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuudesta niin voit aloittaa työnteon MediPowerin kautta. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa ja Valviran laillistusta. Myös lähihoitajaopiskelijat sekä hoiva-avustajat huomioidaan tätä paikkaa täyttäessä. Voimassa ja valmiina olevat lääkeluvat ja hygieniapassi ovat plussaa, mutta tarvittaessa ne voi suorittaa myös kohteessa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta työskentelystä ikäihmisten parista, mutta asenne kuitenkin ratkaisee! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.