fbpx

Lähihoitajan keikkatöitä Vihdissä

Osa-aikainen

Karjalohja, Lohja, Vihti

Haku päättyy 30.9.2021

Vihdin ja Lohjan seudun hoitoalan ammattilaiset – Etsitkö joustavaa ja merkityksellistä työtä, jossa pääset osallistumaan vahvasti asiakkaiden parhaan mahdollisen arjen turvaamiseen? Haemme nyt Vihti-Nummela-Lohja -seudulle useampia lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita keikkatyöhön eri kohteisiin. Työkohteet ovat pääasiassa ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan asumispalvelukeskuksia tai vammaispuolen palveluasumista tarjoavia toimijoita.

Huom! Meillä on nyt käynnissä kampanja, jossa jokainen uusi työntekijä ansaitsee ensimmäisestä keikkavuorostaan rahallisen bonuksen palkan päälle!

Työnkuva:

Työ pitää kohteesta riippuen sisällään perushoitoa, asiakkaiden avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa ja askareissa sekä yleistä seuranpitoa ja viriketoimintaa. Lääkeluvalliset hoitajat pääsevät osallistumaan mahdollisesti myös lääkehoitoon. Keikkavuorot ovat pääasiassa joko aamuja tai iltoja. Toisinaan tarjolla on myös yövuoroja halukkaille! Keikkatyössä saat täysin ite päättää vuorot, joita otat vastaan.

Odotamme hakijalta:

– Lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta (LH- ja SH-opiskelijat myös OK)

– Itsenäistä otetta työhön

– Jonkin verran työkokemusta alalta

– Hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta!

Tarjoamme sinulle:

– Kilpailukykyisen palkan (palkkaus sopimuksen mukaan)

– Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin ja joustavan tavan tehdä töitä

– Mahdollisuuden tutustua erilaisiin työkohteisiin alueella

– MediPower-tiimimme päivittäisen ja helposti saatavilla olevan tuen

– Nopean palkanmaksun

Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkatyöstä, niin jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa esittelyn itsestäsi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse (yhteystiedot alla). Kerro itsestäsi ja työkokemuksestasi viestissäsi tai hakemuksessasi. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.