fbpx

Lähihoitajan keikkatöitä Oulussa

Osa-aikainen

Oulu

Haku päättyy 27.9.2021

Oletko iloinen ja ahkera lähihoitaja tai sote-alan opiskelija etsimässä joustavaa työtä? Haluaisitko myös saada tärkeästä työstäsi hyvän korvauksen? Haemme nyt Oulun alueelle lähihoitajia keikkatöihin sekä sijaisuuksiin.

Vapaita keikkatyövuoroja on nyt tarjolla heti lähipäiville! Lisäksi meillä on nyt käynnissä kampanja, jossa jokainen uusi keikkalainen ansaitsee bonuksen ensimmäisestä keikkavuorostaan.

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään pääasiassa yksityisiin ikäihmisille, liikunta- sekä kehitysvammaisille suunnattuihin palveluasumisyksikköihin. Kohteet sijaitsevat ympäri Oulun seutua ja pääsetkin itse valitsemaan sinulle mieluisat kohteet, joissa työskennellä. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämmellä tekeviä superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja sosiaalisia taitoja. Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. 

MediPower tarjoaa:

Keikkatyössä kohteet saattavat vaihtua ja tämä tuo työhön oman pienen haasteen. Tästä syystä haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa – saatkin oman MediPowerin yhteyshenkilön, joka on aina helposti viestin päässä tavoitettavissa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Palkka myös maksetaan sinulle ripeästi 2 viikon välein ja palkkaus on sopimuksen mukaan! Keikkatyö meidän kauttamme tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden kartuttaa monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. 

Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa helposti viestiä vaikka WhatsAppissa 044 716 4779 tai sähköpostilla ellen.book@medipower.fi ja kertoa siellä itsestäsi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.