Lähihoitajan keikkatöitä Lempäälässä

Osa-aikainen

Lempäälä

Haku päättyy 20.2.2022

Oletko empaattinen ja ihmisläheinen lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, joka nauttii merkityksellisestä työstä kauniissa miljöössä? Haluatko päättää itse työajoistasi ja -päivistä? Jos tämä kuvaus herätti mielenkiintosi, niin luepas pidemmälle!

Työnkuvaus:

Asiakaskohteemme tarjoaa turvallisen kodin aikuisille kehitysvammaisille. Kohteessa on kolme viihtyisää ryhmäkotia, joissa huomioidaan asukkaiden yksilölliset tarpeet ja elämäntilanteet. Kohteessa pääset tukemaan asukkaiden omannäköistä elämää ja toteuttamaan monipuolista viriketoimintaa. Työtehtäviisi kuuluu myös perushoitoa sekä asukkaiden arjen sujuvuuden turvaamista.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille onkin tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä toteuttavia superhoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva lähihoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta sekä avoimuutta. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

MediPowerilla tukenasi on ammattitaitoinen ja helposti tavoitettavissa oleva tiimi, joka auttaa sinua kaikessa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan osaamistaan ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 558 6793. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

040 558 6793

saara.hahl@medipower.fi

HR Trainee Sanni Heikkilä

040 195 2209

sanni.heikkila@medipower.fi

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.