Lähihoitajan keikkatöitä kotihoidossa, Seinäjoki

Osa-aikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 20.2.2022

Haluaisitko mahdollisuuden päättää itse omista työajoistasi? Tahdotko työskennellä satunnaisesti vaikkapa toisen työn ohella kotihoidon parissa? Nyt se on mahdollista! Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteisia ja työstään nauttivia lähihoitajia keikkatyöhön. 

Työnkuvaus:

Tulet työllistymään kotihoidon työtehtäviin Seinäjoella. Tässä tehtävässä pääset kohtaamaan asiakkaat kiireettömästi ja sinulle jää hoitotyön lisäksi aikaa myös mukaviin keskusteluhetkiin asiakkaiden kanssa. Työtehtäviäsi ovat lääkejako, hygienia, ravitsemus, sekä asiakkaan voinnin ja turvallisuuden varmistaminen. Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat vuorot ja sopimaan tulevasta käytettävyydestäsi joustavasti. Sinulla on mahdollisuus tehdä aamu-, ilta- tai yövuoroja omien toiveidesi mukaisesti.

Tarjoamme: 

Haluamme antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme myös työtäsi, ja voitkin esittää meille halutessasi tuntipalkkatoiveesi. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Keikkatyöntekijöille meillä on tarjolla myös vaihtuvia palkitsemiskampanjoita ja koko työkaaresi ajan työtäsi tukee innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Hakijalta edellytämme:

Olet oma-aloitteinen, toimelias ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava lähihoitaja Valviran laillistuksella, joka suoriutuu itsenäisestä työskentelystä kentällä. Lääkeluvat sinulla on oltava voimassa ja ajokortti on tässä työssä välttämätön. Siirtyminen työkohteiden välillä tapahtuu autolla, auton saat käyttöösi asiakkaaltamme. Aikaisempi kokemus kotihoidon työtehtävistä, sekä DomaCaren käytön osaaminen ovat plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohtaan on tärkeintä. 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi 

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.