Lähihoitajan keikkatöitä Haminassa

Osa-aikainen

Hamina, Kotka

Haku päättyy 29.11.2021

Haemme nyt lähihoitajia Haminassa sijaitsevaan ikäihmisten hoivakotiin keikkatöihin. Tarjolla on pääasiassa aamu- sekä iltavuoroja keikkaluontoisesti arkisin sekä viikonloppuisin. Saat itse päättää vuorot, joita otat vastaan.

Meillä on tällä hetkellä käynnissä kampanja, jossa uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen! 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Haminassa sijaitseva hoivakoti, joka on suunnattu ikäihmisille. Hoivakodissa tarjotaan asukkaille niin pitkäaikaista kuin lyhytaikaista asumispalvelua. Kohteessa on useampi ryhmäkoti, joissa on vaihdellen 12-26 asukaspaikkaa. Asukkaiden avuntarve vaihtelee. Osalla saattaa olla fyysisiä toimintarajoitteita tai muisisairauksia ja osa taas toimii hyvinkin itsenäisesti pienellä avustuksella. Palvelukoti on hyvin viihtyisä ja sijaitsee rauhallisella alueella.

Lähihoitajan työhön kuuluu kohteessa ikäihmisten sujuvan arjen ja laadukkaan elämän edistäminen ja tukeminen. Perushoitotyö, ruokahuolto, viriketoiminnan suunnittelu ja toteutus ovat oleellisia työtehtäviä. Lisäksi yhteistyö muun henkilökunnan ja omaisten kanssa kuuluu rooliin. Työtä voi tehdä yksittäisissä vuoroissa, 2-vuorotyönä tai 3-vuorotyönä toiveesi mukaan. Voimassa olevat LOVe-lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole pakolliset. Hakijalta toivomme Valviran nimikelaillistusta lähihoitajaksi tai opiskelijalta vähintään 80 osp suoritettuna.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joustavan tavan tehdä töitä lämminhenkisessä työyhteisössä ja merkityksellisessä roolissa ikäihmisten arkea tukien. Mahdollisuus vaikuttaa työarkeesi, hyvähenkinen työporukka ja mukavat työtehtävät takaavat sinulle tästä kivan keikkapaikan.

Työllistymismuoto on ainakin alkuun vuokratyöpaikka, eli työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta ja me olemme palkanmaksajasi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää hakemuksessasi tuntipalkkatoiveesi! Palkkaus sopimuksen mukaan. Lisäksi me MediPowerin tiimi olemme tavoitettavissasi jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan ja meihin voi ottaa aina yhteyden tilanteesta riippumatta.

Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Sinun ei välttämättä tarvitse täyttää sivujemme hakulomaketta. Voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse (yhteystiedot alla). Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja esittää myös palkkatoiveen. Kerro myös, milloin voisit aloittaa keikkatyöt.

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.