Lähihoitaja vammaispalveluihin (sijaisuus 2-6kk)

Kokoaikainen

Kemijärvi

Haku päättyy 12.12.2021

Haluaisitko työskennellä kohteessa, jossa työtilat tukevat mielekästä hoitoa ja ammattiosaamisesi piirtää suuntaviivat asiakkaan arjen toimintakyvyn sekä hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Haemme nyt Kemijärvelle kahteen pienehköön vammaisten palveluasumisenyksikköön lähihoitajia 2-6 kk sijaisuuteen, työntekijän toiveen mukaan. Näissä kohteissa työtä ohjaa kuntouttava ja asiakasta kuuleva työote. Arjessa viihtyvätkin niin asiakkaat, kuin myös henkilöstö! Tässä roolissa päiväsi kuluvat toiminnallisten ja ohjauksellisten tehtävien parissa, eikä mikään työpäivä toista itseään, vaan pääset nauttimaan virikkeellisestä työarjesta. Työn aloitus on joulukuussa ja pääset itse vaikuttamaan sijaisuuden pituuteen. Työtä voi tehdä 2- tai 3-vuorotyönä! 

Työnkuvaus:

Molemmat ryhmäkodit, joihin hoitajia haetaan ovat kooltaan pienehköjä sekä olemukseltaan kodinomaisia. Asukaskunta koostuu aikuisista vammaispalvelujen tukea tarvitsevista asiakkaista. Ryhmäkotiasumisen puoli on suunniteltu mukautuvaksi, jotta asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita voidaan parhaan mukaan huomioida. Kohteessa asustaa niin kehitysvammapuolen asiakkaita kuin myös vaikeavammaisia asiakkaita ja tällä hetkellä asiakaspaikkoja on ryhmäkodeissa 12 sekä 15. Käytössä on myös toiminnallisuutta ja yhteisöllisyyttä edesauttavat tilat.  Yksikön arkea ohjaakin yhdessä kuntouttaminen ja sosiaalinen yhteenkuuluvuus.

Työ pitää sisällään ohjaustyötä, lääkehoitoa, perushoitoa, asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa sekä yleistä arjen sujuvuuden turvaamista ja omatoimisuuden tukemista. Pääsetkin tässä työssä suunnittelemaan ja toteuttamaan halutessasi erilaisia kuntouttavia aktiviteetteja asukkaiden arjen piristykseksi. 

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan koulutus suoritettuna. Edellytämme myös voimassa olevaa rokotussuojaa. Työtehtäviin soveltuu aktiivisen työotteen omaava hoitaja, jolta löytyy kiinnostusta tai aiempaa kokemusta vammaispuolen työstä!

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyön parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen kokenut esimies ovat tukenasi! Työllistyt tapauskohtaisesti joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille tai ensin meidän MediPowerin kautta. Meillä MediPowerilla vastassasi on innostunut ja huolehtiva tiimi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.