Lähihoitaja vammaispalveluihin, Kerava

Kokoaikainen

Kerava

Haku päättyy 6.2.2022

Hei, onko haussa mielenkiintoinen työpaikka modernissa palvelukodissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä? Vammaispuolen asiakkaiden parissa työskentelystä kiinnostuneelle lähihoitajalle olisi nyt tarjolla työmahdollisuus tässä monipuolisessa työnkuvassa! Haemme asiakasyksiköllemme lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin, tai vaihtoehtoisesti esim. 4-6kk sijaisuuksiin. Aloitus on sopimuksen mukaan, mieluiten mahdollisimman pian!

Kohteen ja työn kuvaus:

Modernissa palvelukodissa on 15 autetun asumisen asukaspaikkaa ja 12 tuetun asumisen asukaspaikkaa. Tavoitteena on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Työtä tehdään positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen  Osa kohteen asukkaista pärjää fyysisissä toimissa hyvinkin itsenäisesti, mutta tarvitsee enemmän ohjauksellista tukea ja apua erinäisten asioiden hoidossa ja sosiaalisissa tilanteissa. 

Lähihoitajan työ kohteessa on hyvin ihmisläheistä. Työhön kuuluu talon asukkaiden ohjaaminen ja avustaminen heidän arjen eri osa-alueilla, perushoidollinen työ ja heidän hoitosuunnitelmiensa luominen yhdessä sidosryhmien kanssa. Lisäksi lääkehoito on osa työnkuvaa. Asukkaille järjestetään myös erilaista päivä- ja viriketoimintaa, jonka suunnittelu ja toteutus kuuluukin myös työnkuvaan. Talossa tarjotaan asukkaille ympärivuorokautista tukea ja työ onkin lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä, mutta toivoessasi myös 2-vuorotyö on mahdollista. Pääset vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun! Tässä työpaikassa sinulle on myös mahdollisuus päästä kehittämään itseäsi sekä osallistumaan koko yksikön toiminnan suunnitteluun!

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Lisäksi opintosuuntaus tai aiempi työkokemus vammaistyöstä/kuntoutustyöstä on iso etu, mutta ei täysin pakollista. Työnkuvaan kuuluu lääkehoitoa, joten mikäli sinulta löytyy jo valmiiksi LOVe LOP&PKV -lääkeluvat on se mahtavaa, mutta tarvittaessa pääset suorittamaan luvat myös työkohteessa heti kuntoon! Kaikista tärkeintä on halu kehittyä ja oppia uutta, sekä reipas ja iloinen asenne työhön. Tukenasi on ammattitaitoinen ja huumorintajuinen tiimi ja mukava esimies. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen hyvien yhteyksien päässä olevan työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyön parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi ja kehittämään työyhteisöä. Aloituksen yhteydessä saat asianmukaisen perehdytyksen ja tiimisi on aina tukenasi! Yksikkö tarjoaa lisäksi työntekijälleen mahtavat työsuhde-edut, joista voit kysyä lisää meiltä!

Työllistyt joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille tai ensin meidän MediPowerin kautta. Voit työllistyä joko vakituisesti, tai sijaisuuteen. Näistä asioista on mahdollista neuvotella hakijan toiveeseen perustuen. Suoraan asiakkaalle työllistyessäsi saat käyttöösi erilaisia työsuhde-etuja. Meillä MediPowerilla vastassasi on aina innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat helposti kiinni mieltäsi askarruttavissa asioissa. Haastattelut järjestämme helposti etänä.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä tai sähköpostia, ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikan heti sopivan osaajan löydyttyä! Jos jätät hakemuksesi muun kuin sivujemme hakupohjan kautta, niin muista mainita hakemuksessasi mitä paikkaa haet.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.