fbpx

Lähihoitaja sijaisuuteen (mielenterveys ja päihde)

Kokoaikainen

Haku päättyy 26.9.2021

Haluatko työskennellä vehreässä ja rauhallisessa ympäristössä, merkityksellisen työn parissa. Tässä kohteessa pääset omalla työpanoksellasi rakentamaan tasapainoisempaa ja hyvinvoivaa arkea mielenterveys- ja päihdeyksikön tehtävissä. Etsimme lähihoitajaa 1-2kk sijaisuuteen Lapinjärvelle. Sijaisuuden aloitus on mahdollisimman pian ja työntekijälle on täydet työtunnit aina loka-marraskuun vaihteeseen saakka. 

Työnkuvaus:

Kohde tarjoaa dementoituneille päihdeasiakkaille sekä mielenterveys ja päihdekuntoutujille eri tasoisia tuettuja asumisen muotoja. Asukaspaikkoja kohteessa on yhteensä 41 jakautuen tehostetun palveluasumisen sekä tuetun asumisen paikkoihin. Sinun tehtävänäsi on vahvistaa asukkaiden omatoimisuutta sekä tukea arkiaskareissa. Tämän lisäksi työhösi kuuluu perushoivan työtehtäviä sekä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden kuulemista ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitoa. Työntekijälle on tarjolla täydet työtunnit koko sijaisuuden ajan ja kyseessä on 2-vuorotyö.

Tarjoamme:

Tässä sijaisuudessa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi mielenterveys- ja päihdetyön kentällä keräten arvokasta työkokemusta alalta. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulla kilpailukykyisen palkkauksen sekä jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa ja autamme sinua mielellämme, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä! Ota meihin siis rohkeasti yhteys pikaisesti!

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran myöntämää laillistusta. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan tässä haussa, joten älä epäröi jättää hakemustasi, vaikka tutkintotodistusta ei vielä löytyisikään! Aikaisempi kokemus mielenterveyspuolen henkilöiden parista on plussaa, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas asenne työtä kohtaan. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös kertoa palkkatoiveestasi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.