fbpx

Lähihoitaja, sijaisuus tai vakityö vammaispuolella

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 19.9.2021

Kiinnostaako sinua kodinomainen työympäristö sekä mahdollisuudet virikkeelliseen työotteeseen? Onko vammaistyö lähellä sydäntäsi? Etsimme nyt lähihoitajaa sijaisuuteen asiakkaallemme Turkuun pienehköön vammaisyksikköön. Yksikössä pääset itse vaikuttamaan työvuorojen suunnitteluun, ja halutessasi voit tehdä työtä vaikka yöpainotteisesti! Sijaisuuden kesto on sovittavissa toiveesi mukaan, ja sijaisuuden jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme, että voisit aloittaa viimeistään lokakuun 2021 aikana!

Työnkuvaus:

Tämä Turun Uittamolla sijaitseva kohde on kodinomainen ja rauhallinen, 15 asunnon, tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa asiakkaan arvot ja toiveet ovat arkisen toiminnan ydin. Kohteen asiakaskuntaan kuuluu liikunta- ja aivovamma potilaita, joiden arkea ja päivittäistä toimintaa tuetaan. Työtehtävät koostuvat yksilöllisestä huolenpidosta, asiakkaiden arjen hallinnasta ja perushoidollisista rutiinitehtävistä. Toivomme, että sinulle sopii 3-vuorotyö, mutta työvuoroihin pääsee vaikuttamaan paljon, ja työstä voidaankin luoda esim. aamu-, ilta-, tai yöpainotteinen.

Arvostamme:

Voit olla jo valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija. Työnhakijan eduksi katsotaan aiempi kokemus työskentelystä kehitysvammaisten tai vammautuneiden henkilöiden kanssa, mutta tärkeintä on kuitenkin aktiivinen ja aloitteellinen asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia! 

Tarjoamme sinulle:

Tulevassa työkohteessasi sinua perehdyttää ja tukee lämminhenkinen työtiimi. Työn aloituksen yhteydessä tapahtuva perehdytys mahdollistaa työtehtävissä menestymisen, mielekkään ja turvallisen työnteon. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Sinun työtäsi arvostetaan, joten maksamme siitä hyvän korvauksen. Olemme innokkaita pitämään hyvät työntekijät työllistettyinä ja pyrimmekin löytämään, työntekijän toiveiden mukaan, sijaisuuksillemme aina jatkoa! Palkkaus on sop. mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. Jos jätät hakemuksesi muun kuin ilmoituksen hakupohjan kautta, niin muistathan mainita hakemuksessasi mitä työpaikkaa haet.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Vilma, Aleksandra, Ellen ja Miia. 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.