fbpx

Lähihoitaja osa-aikaseksi turvapuhelinpalveluun

Osa-aikainen

Vantaa

Haku päättyy 26.9.2021

Oletko lähihoitaja, jolta löytyy hyvät valmiudet reagoida muuttuviin tilanteisiin sekä haluat olla turvaamassa asiakkaiden turvallista arkea? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme lähihoitajia joustavaan osa-aikaiseen työhön turvapuhelinpäivystäjiksi vastaamaan turvapuhelinhälytyksiin ja käsittelemään turvapuhelinhälytyksiä ammattimaisella otteella. Pääset vaikuttamaan viikottaiseen työtuntimäärääsi sekä työskentelemään juuri sinulle soveltuvalla tavalla. Työpaikkasi sijaitsee hyvien yhteyksien varrella. Pääset mukaan kehittyvään palveluun, sinulla on ergonominen työpiste sekä mukavat työkaverit tukenasi! 

Työnkuvaus: 

Tuleva työpisteesi sijaitsisi Vantaalla Tunstallin turvapalvelukeskuksessa. Turvapalvelukeskus toimii 24/7 ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin vuoroihisi. Työpäiviesi aikana vastaanotat ja käsittelet turvapuhelinhälytyksiä sekä välität mahdollisen avun tarpeen eteenpäin asiakkaalle määritellylle taholle. Tunstall tuottaa turvapuhelinpalveluita, mutta käytössä on myös muita teknologisia ratkaisuja, joiden avulla tuetaan ja turvataan asiakkaiden itsenäistä asumista kotona. Vaihtelua työpäiviisi syntyykin tapahtumien monipuolisuuden kautta.

Toivomme:

Sinulla tulee olla sosiaali- ja terveysalan koulutus. Aiempaa työkokemusta turvapuhelinpalveluista ei tarvitse olla, mutta tärkeintä on että olet innostunut oppimaan sekä sitoutunut työhösi. Katsomme eduksi työkokemuksen kotihoidosta, sairaankuljetuksesta ja Call-Center -ympäristöstä, mutta meille tärkeintä kuitenkin on persoonasi. Työtehtäväsi vaativat sinulta aktiivista vuorovaikutteista asennetta sekä ongelmanratkaisutaitoja. Työsi saattaa vaatia nopeaa reagointia, joten sinulla tulee pysyä langat käsissä hektisissäkin tilanteissa. Sinulla tulee olla myös sujuva suomen kielen taito asiakastyöskentelyä silmällä pitäen, muu kielitaito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme:

Tunstallilla sinua vastassa on lämminhenkinen ja yhteen hiileen puhaltava työtiimi, jonka kanssa jakaa työarki. Tunstall haluaa kehittää osaamista ja pääset mukaan seuraamaan kansainvälisen yrityksen toimintaa. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työympäristöön ja -yhteisöön ja saat esihenkilösi täyden tuen. Tunstallilla on käytössä laajennettu työterveyshuolto Terveystalossa, sekä virike- ja lounassetelit. Työntekijät rekrytoidaan suoraan Tunstallin palkkalistoille.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vaihtoehtoisesti voit myös laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppissa tai sähköpostitse. MediPower vastaa rekrytoinnista eli kaikki hakemukset vain MediPowerin kautta. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.