fbpx

Lähihoitaja Nummelaan

Kokoaikainen

Vihti

Haku päättyy 30.9.2021

Oletko parhaimmillasi ikäihmisten arkituen ja hoivan parissa? Haluaisitko aloittaa työt nopealla aikataululla? Meillä saattaisi olla täydellinen työkohde nyt juuri sinulle! 

Etsimme Nummelan keskustan tuntumassa sijaitsevaan ikäihmisten palveluasumisen yksikköön lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja 3-6 kk sijaisuuteen. Tässä kohteessa asiakkaiden arkea ohjaa tuttuus ja turvallisuus sekä lempeä kohtaaminen, jonka toteuttamisessa sinä olet avainasemassa. Pääsetkin itsenäisesti rakentamaan omaa arkityönkuvaasi ja vaihtelevuutta hoivatyöhösi tarjoaa yksikön laaja-alaiset viriketoiminta mahdollisuudet. Työskentelyäsi kohteessa tukee lämminhenkin työtiimi, joka perehdyttää sinut työtehtäviisi perusteellisesti työnaloituksen yhteydessä! 

Työnkuvaus:

Kohde on suunniteltu tukemaan ikäihmisten hyvinvointia edistävää palveluasumista ja tuettua asumista sekä optimaalista hoitotyötä. Sijaintinsa puolesta se tarjoaa virikkeellisen vehreän toimintaympäristön, joka näkyy myös asukaskunnan arjessa. Yksikön toiminta jakautuu 16-paikkaiseen muistisairaiden ryhmäkotiin ja 13-paikkaiseen kevyemmän tuen palveluasumiseen. Sinun työnkuvaasi tässä kohteessa kuuluisi perushoidolliset tehtävät sekä potilaan yksilöllisen arjen ja hyvinvoinnin tukeminen. Kyseessä on työntekijän toiveen mukaan 2- tai 3-vuorotyö ja tarjolla on täydet työtunnit. Työn aloitus on joustavasti sovittavissa, oli kyseessä niin toistaiseksi voimassa oleva työsuhde josta olet kiinnostunut tai sijaisuus!

Tarjoamme:

Tukenasi ja seuranasi on huumorintajuinen ja nuorekas työporukka, joiden kanssa vaihtaa ajatuksia. Tämän lisäksi saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Monipuoliset työtehtävät takaavat sen, että pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi erilaisissa tilanteissa. Haastattelussa sinun on mahdollista kuulla juuri tämän kohteen tarjoamista työsuhde-eduista. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa tai vähintään 120 osp verran lähihoidon opintoja. Katsomme eduksi voimassa olevat lääkeluvat ja aiemman kokemuksen ikäihmisten hoitotyöstä, mutta tärkeintä on aktiivinen työote sekä innostus. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi, palkkatoiveestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 0447400024 (myös WhatsApp)

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.