Lähihoitaja lyhyeen sijaisuuteen, Kangasala

Kokoaikainen

Kangasala

Haku päättyy 6.2.2022

Haemme nyt uudehkoon ja moderniin vammaispuolen palveluasumisen yksikköön yhtä lähihoitajaa kokoaikaiseen sijaisuuteen Kangasalalla! Sijaisuuden aloitus olisi heti mahdollisuuksien mukaan ja töitä olisi tarjolla täysillä tunneilla 27.2.2022 asti. 

Työnkuvaus:

Kohde on vuonna 2014 valmistunut aikuisten kehitysvammaisten yksikkö, jossa on 15 asukasta ja 3 ryhmäkotia. Modernissa yksikössä on huomioitu juuri kyseisen asukaskunnan tarpeet, joten kohteesta löytyy mm. nostimet ja muut työtä helpottavat apuvälineet. Työnkuvaasi kuuluu perushoidolliset ja avustavat tehtävät sekä ohjaava toiminta muun tiimin kanssa. Työ on alustavasti 2-vuorotyötä, mutta jos sinulta löytyy lääkeluvat, voit myös halutessasi tehdä 3-vuorotyötä. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja mm. bussilinjat kulkevat hyvin kohteen vierestä. Tässä työssä et ole koskaan yksin vuorossa, vaan kanssasi on iso ja osaava tiimi alan ammattilaisia! 

Toivomme:

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan tutkinto ja valviran laillistus. Katsomme eduksi, jos olet jo aiemmin työskennellyt vammaispuolen asiakkaiden parissa, mutta tämä ei ole kuitenkaan pakollista – kaikista tärkeintä on työhön tarttuva ja positiivinen asenne. Voimassa oleva rokotussuoja sekä vähintään kaksi otettua koronarokotetta tulee olla. Lääkeluvat ovat ehdottomasti plussaa, mutta eivät pakolliset, jos haluat tehdä vain 2-vuorotyötä. Tarvittaessa voit myös suorittaa näytöt paikan päällä. 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyön parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen kokenut esimies ovat aina tukenasi! Työllistyt kohteeseen MediPowerin kautta ja saat heti avuksesi meidän avuliaan HR-tiimin, joka on tukenasi koko työsuhteesi ajan! Lisäksi saat palkan 2 viikon välein ja aina ajallaan maksettuna. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä ja palkkaus on sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-trainee Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209

sanni.heikkila@medipower.fi 

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.