fbpx

Lähihoitaja kotihoitoon Mesimarja

Kokoaikainen

Lempäälä, Nokia, Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 3.10.2021

Lähihoitaja, etsitkö työpaikkaa, jossa pääset tekemään arvokasta työtä sinulle sopivina aikoina?

Kotihoidossa työskennellään asiakkaiden perusarjen toimintoja turvaten, ja ihmisten terveyttä vaalien asiakkaan kotona. Näinä aikoina kotihoito tarvitsee erityistä vahvuutta toiminnan turvaamiseksi ja kaikkien osapuolten turvallisuuden takaamiseksi.

Aloitimme kampanjan, jossa uudelle työntekijälle maksetaan ensimmäisestä tehdystä työvuorosta rahallisen bonuksen palkan lisäksi! Lisää kuvausta tehtävästä ohessa https://youtu.be/jVk8ggBw0lE

Työtehtävät ovat perushoidollista työtä kotihoidossa yksityisasiakkaille ja kaupungin kotihoidon asiakkaille. Työnteko on joustavaa sinun aikataulujesi ja toiveidesi mukaan. Voit tehdä työtä kokoaikaisesti tai keikkaluonteisesti. Sinulla on myöskin mahdollisuus vakityöhön. Työtä on tarjolla autollisille että autottomille hoitajille. 

Työn edellytykset
– sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys työhön
– rekisteröitynyt Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
– suoritettuna lääkeluvat (LOVe ja PKV), hygieniapassi sekä EA1
– työntekijä voi olla myös viimeisen, 3. vuoden sairaanhoitajaopiskelija, jolla lääkeluvat suoritettuna
– kotihoidon tehtäviin on edellytyksenä suomen kielen hyvä osaaminen

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi www.medipower.fi ja siellä tehtävään Lähihoitaja kotihoitoon Mesimarja. Otamme yhteyttä sinuun sopiaksemme haastattelun, tai voit itse soittaa haastatteluajan. Lisätietoja jonna.kanerva@medipower.fi, p.045 139 7492.

Avainsanat: Lähihoitaja, kotihoito, sijaisuus, keikka, keikkatyö, kokoaikatyö, 2-vuorotyö, Tampere, Valkeakoski, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.