Lähihoitaja Kannelmäkeen

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 12.12.2021

Etsimme asiakkaallemme Helsingin Kannelmäkeen lähihoitajaa työskentelemään vammaisille suunnatussa palveluasumisessa. Tarjolla olisi kolmen kuukauden mittainen sijaisuus joustavasti sinun toiveidesi mukaan. Aloitus mahdollisimman pian. 

Työnkuvaus:

Kohde on 25 asunnon moderni palvelutalo, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Lähihoitaja pääsee tekemään monipuolista työtä joustavassa työyhteisössä, jossa tavoitteena olisi asukkaiden toimintakyvyn vahvistaminen ja tukeminen. Kyseessä on 3-vuorotyö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Sinulta edellytämme lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran laillistusta. Myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan huomioon. Toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja ammatillisen otteen työhösi. Sinulla tulisi olla voimassa olevat lääkeluvat.

Tarjoamme:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen vilma.heino@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi ja kertoa oletko kiinnostunut sijaisuuksista, vai vakituisemmasta työstä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.