Lähihoitaja Jyväskylään

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 6.2.2022

Oletko positiivisen asenteen omaava ja työhön tarttuva sosiaalialan ammattilainen? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin lueppa loppuun asti. Saattaa olla, että löydät itsesi kohta uudesta työpaikasta!

Etsimme nyt lähihoitajia tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita työskentelemään vammaistyöhön. Voit omien toiveidesi mukaan napata tästä vakkarityön, mutta myös tehdä keikkatyötä tai määräaikaista sijaisuutta! 

Työnkuvaus:

Kohde tarjoaa tehostettua palveluasumista liikuntavammaisille henkilöille. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevassa kohteessa on yhteensä 51 asuntoa. Tässä tehtävässä toimit asiakkaan omahoitajana yhteistyössä omaisten sekä muiden hoitajien kanssa. Tässä kohteessa työtehtävät ovat monipuolisia ja pääsetkin haastamaan itseäsi jatkuvasti. Asukkaiden omannäköinen ja virikkeellinen arki on ehdottoman tärkeää, joten pääsetkin kehittelemään erilaisia arjen aktiviteettejä. Työ on ensisijaisesti 3-vuorotyötä, mutta mahdollisuus myös 2-vuorotyöhön. 

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös asianmukaisen, hyvän korvauksen. Palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein ja palkkaus on sopimuksen mukaan. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja mukavassa ja modernissa työkohteessa, joka on hyvien yhteyksien päässä ja monipuolisten palveluiden lähettyvillä. Lisäksi meidän MediPowerin tiimi on työsuhteesi ajan päivittäin tukenasi, ja meidät saa aina helposti kiinni! 

Työkohteessa saat kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä mukavat ja huumorintajuiset työkaverit ympärillesi. Työllistyessäsi suoraan asiakasyritykseemme pääset nauttimaan heidän tarjoamista työsuhde-eduista. 

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä toteuttavia superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Toivomme, että olet lähihoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus vammaispalveluiden parissa työskentelystä on etu. Mikäli sinulta löytyy tutkinnon lisäksi myös voimassa olevat lääkeluvat, EA-kortti tai hygieniapassi, niin ne ovat plussaa, mutta eivät ehdoton edellytys! Lääkeluvat on mahdollista suorittaa myös kohteessa. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.